Veckans planer

Uppgifter är inlämnade i god tid och jag börjar äntligen kunna njuta av måndags-känslan, så som man borde. Försöker justera om i schemat, ligga lite före, så att jag även hinner jobba lite denna veckan. Halva månaden har gått och jag har inte hunnit vara på kontoret ens hälften så mycket som jag borde. Men det är ju faktiskt en kul vecka på ingång, så det där löser sig säkert galant.

Den här veckans uppslag i kalendern bjuder bland annat på:
🌻 Projektarbete där jag är projektledare. Jag ska styra upp möten och få arbetet framåt. Jag älskar att planera och jag har hamnat i en fantastisk grupp där alla lyssnar på varandra och alla vill att arbetet ska gå framåt i ett tempo som gör att vi slipper sista-minuten-stressen. Det är skönt att känna att alla är på samma nivå och är öppna för förslag om förbättring i arbetsflödet.

🌻 Nya möbler till kontoret. Till helgen ska vi åka till IKEA och införskaffa oss nya skrivbord. Det kommer bli tufft att frakta bort de enorma bord vi har ståendes där nu men förhoppningsvis kan min mamma ta över ett av dem och det andra ska jag lägga upp till försäljning. Det är ett stort höj- och tänkbart skrivbord som mäter två meter på längden så vi hoppas att vi kan tjäna en liten slant som kan gå in i budgeten för andra nyheter i hemmet.

🌻Webbproduktionskursen tar fart på riktigt och jag ser fram emot att fräscha upp minnet när det kommer till HTML-koder. Var flera år sedan sist jag arbetade med något sådant.

🌻 Synundersökning och nya glasögon. De jag har nu använder jag på tok för sällan då det är plastiga bågar som jag köpte bara för att de var billiga och jag inte visste hur mycket jag faktiskt är beroende av glasögon. Jag satsar på ett bar guldfärgade metallbågar, helst i en mindre pilotmodell och hoppas även att de har ett erbjudande på solglasögon så jag slipper bli bländad av ljuset när höstsolen står lågt och snön kommer.

🌻 Brunch-söndag. Jag har bjudit hem ett par vänner på brunch och även om det verkar som att vi blir betydligt färre än det var tänkt från början så ser jag fram emot att ha besök i den nya lägenheten och baka scones och prata om livet med gott sällskap. Det är ändå den bästa typen av söndagar jag vet.

Vad har ni för planer för veckan?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229