Beware of the humans

God morgon aliens och jordlingar!

Vi spenderade fredagskvällen hemma hos svärföräldrarna där grabbarna repade och vi andra gosade med minstingen och kollade på TV. Eller ja, jag pluggade ju också i vanlig ordning. Alltid roliga tjejen...

Gick upp vid åtta idag då kattskrället tycket det var dags att gå upp för han ville ut och leka gangster på gården och jag behövde ändå gå upp eftersom vi måste ge oss iväg redan till lunch idag. Det vankas 30-årsfest på Österlen redan klockan 14 och det tar ca 1,5 timme att ta sig dit. Blev sugen på att se Earthlings (självdestruktiv som man är) så ska nog slå på den i bakgrunden medan jag äter min frukost och diskar undan.

Jag vet att många av de vi träffar ikväll inte är något fan av sociala medier eller att bli fotograferade men kameran åker med ändå så att jag kanske kan knäppa några bilder på omgivningen.. Det är ju så himla fint där nere! Vad har ni för lördagsplaner?

Igår traskade jag runt i en av mina favorit-toppar. Om man nu ska ha någon statement tröja, vilket verkar vara inne nu, så kan man ju se till att den är relevant as fuck i alla fall.

Gillar

Kommentarer