Learn to rest, not quit.

God morgon! Jag har varit så jäkla trött den här veckan. Ena sekunden har jag försökt ligga steget före, andra sekunden har jag fått kämpa för att en ligga i fas. Jobbat har jag knappt gjort alls, jag har varken hunnit eller orkat. Det får komma i andra hand just nu, framtiden går före, det som bygger mig går före. Försöker hålla mig ifrån negativ energi, försöker "lära att lära", att uppskatta och se värde även i det som inte känns så kul för stunden.

Idag har jag seminarium gånger två i eftermiddag. Inget som kräver några direkta förberedelser dock. För några dagar sedan var tanken att jag skulle jobba men jag bestämde mig för att det får vara denna veckan. Istället sov jag så länge jag behövde, åt frukost i sängen, skrattade åt svenska hollywoodfruar och gosade med kaninen. Samla energi. Ikväll är det sista rycket för den här veckan, en analys med deadline på måndag ska skickas in så att jag kan njuta av Österlen och trevligt sällskap resten av helgen.

Biter ihop september ut, längtar efter helger utan planer, dagar där kreativiteten kan stå i fokus. Saknar redan de varma sommardagarna med skogsäventyr och kameran i handen. Får bli en höstvandring snart, Skäralid är alltid vackert på hösten.

Gillar

Kommentarer