Some people feel the rain others just get wet ☔

Regn, regn, regn. Det stör mig inte dock. Tyckte nästan det var lite mysigt där jag traskade fram igenom regnet med en varm kopp kaffe i handen. Tänkte peppande tankar och planerade framtiden i huvudet och plötsligt var det som att regndropparna bara rörde alla andra men inte mig, i alla fall inte på det där osköna sättet. De bara föll på mig, som små droppar av inkapslad luft. De kändes, men de varken störde eller kylde ner mig. Visst är det fantastiskt hur våra tankar påverkar allt vi upplever?

Blev en halvdag i skolan idag, lite mer, och hoppade över jobbet för att fortsätta med skolarbetet hemma. Insåg nyss att klockan redan är över fyra och jag var precis och hämtade ut ny kurslitteratur på posten, vilket är ungefär det enda jag hunnit med sedan jag kom hem. Vädret gör dessvärre huvudet tungt och jag känner huvudvärken smyga sig på så jag ska nog ta en mental paus, meditera och yoga en liten stund, innan jag fortsätter. B e h ö v e r e n e r g i. Hej hå, kämpa på!

Hur har er dag varit? ☔

Gillar

Kommentarer

missnaily
missnaily,
Finns inget bättre att gå runt i regnet med en kaffemugg!
nouw.com/missnaily
Svatantrya
Svatantrya,
Nej, nu såhär innan det blivit vardag är det i alla fall väldigt mysigt! 😊 Allt är iofs bättre med lite kaffe 😉
nouw.com/svatantrya
confidentflower
confidentflower,
Regn är verkligen mitt favoritväder av alla. Så himla mysigt.
nouw.com/confidentflower
Svatantrya
Svatantrya,
Jag är egentligen ett riktigt sommarbarn och hade nog kunnat leva med 27 grader och sol året om, men det är ändå något vackert med alla årstiderna.
nouw.com/svatantrya