Du kan inte likea dig ur helvetet hjärtat.

Okej, kan vi bara ägna en liten, liten stund åt att ventilera oss kring ett typiskt skitidiotiskt beteende på facebook? Bra, tack.

Exempel:
*bild på ett stackars sjukt barn vars existens det inte riktigt finns någon källa till*
"SCROLLA FÖRBI OM DU INTE HAR NÅGOT HJÄRTA, SKRIVA AMEN OCH GILLA OM DU HAR ETT!"

För det första. Om du har ett hjärta? Jo, det har jag. Vore sjuhelvetes svårt att sitta på facebook och scrolla annars kan jag berätta. Men det är ju bara lite logiska och biologiskt funktionella detaljer eller vad fan man kallar det, don't mind me liksom.

För det andra, hur i helvete har en like och ett "amen" i en kommentarsruta på Facebook någonsin gjort skillnad för NÅGON? Världen brinner, folk dör. Den där ungen är mest troligt död sedan länge, eller så lever den, det får man ju hoppas. Men jag är ju i alla fall hyfsat säker (har ju inga skitsäkra studier i ämnet eller så i och för sig) på att det inte var något Amen eller en "like" på facebook som gjorde skillnaden.

Vill du rädda världen? Good for you. Du har några normalt funtade människor med dig, om du själva kan kvala in som normalt funtad genom att sluta fucking dela skräp och tro att facebook-kommentarer är lösningen. Att barn dör, att världen brinner, att folk har ihjäl varandra för olja och pengar... allt det där sker liksom oavsett likes förstår du. Det är nämligen vad som sker precis just nu medan du hänger på facebook och likear utav bara helvete, innan det är dags för nästa kattklipp.

Det var bara det. Nu slutar ni vara idioter och lägger ner det där.

Gillar

Kommentarer

jessy,
Usch vad jag hatar när det står sådant där på bilder!! Blir så förbannad. - Ja, det fanns både persilja och allt möjligt :D Och de fanns andra ''krukor/pallar'' till dom med med flera i och så :D
jessygunnarsson.com
Karin,
Håller med dig. Nu har jag inte Facebook men ser liknande på Instagram. Sjukt irriterande.
forevermore.blogg.se
Skogsraah,
Precis! Bra skrivet!
skogsraah.se
Grodan,