Drömmar om våren

Har egentligen inte mycket att skriva, men har man någonsin det egentligen. Känns som att man bara försöker, vill så gärna vara en färgklick i en annars grå och slaskig värld. Drömmar om våren, om solstrålar och tulpaner. Det är väl då allt händer, åtminstone känns det alltid så. Stryker saker på listan utan att veta varför. Prioriterar fel men ändå rätt. Hur jag än gör lyckas saker och ting bli klara ändå. Har druckit alldeles för många koppar kaffe denna veckan, även för att vara jag.

Börjar tröttna på att gå hemma och sitta långa trötta timmar framför ett dokument jag inte bryr mig om. Förstår inte hur jag ska orka med examensarbetet efter det här. Det finns ju ändå gränser för hur spännande det kan vara att skriva om medieteknik tänker jag.

Vill i alla fall önska er en fin fredag. Om inte tacokvällen som blev uppskjuten blir av ikväll istället kommer jag ligga nerkrupen i pyjamas och äta smågodis tills jag somnar innan klockan 22. Jag har inte något behov av att vara mer spännande än så, fan vet att man levt spännande nog ändå.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Du skriver så igenkännande! Låter alldeles utmärkt med pyjamas- och godismys. Fin fredag till dig fina du ❤️
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Tack detsamma! 🧡
nouw.com/svatantrya
Honskriver
Honskriver,
Trist när allt bara blir så....tomt i ens vardag. Gör samma sak varje dag. Helgerna går bara åt att återhämta mig från vardagen. Saknar sommaren då jag kan göra vad jag vill med mitt liv
nouw.com/honskriver
Svatantrya
Svatantrya,
ja att plugga och jobba hemifrån i två veckor när man är van vid ett hektiskt liv är inte alls så skönt och mysigt efter ett tag som man skulle kunna tro haha. Längtar också efter sommaren, även om det nog inte blir någon ledighet för mig i år 🧡
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229