Doften av kaffe i ett kallt och tomt hus

Vi tog sovmorgon idag jag och djuren. Det vill säga vi gick upp och åt och kissade vid halv sju för att sedan gå tillbaka till sängen och sova till klockan 10. Jag somnade på tok för sent igår vilket jag alltid gör när jag är ensam hemma. När man är van vid att sova med någon är det alltid extra svårt det första natten man är själv i sängen. Man sover men ändå inte. Som om hjärnan delats i två och den ena halvan ständigt är vaken och väntar på att någon ska komma hem.

Nu doftar huset nybryggt kaffe och kylan mot mina ben känns nästan behaglig efter att ha vaknat upp svettig och orolig. Det är snart dags för en ordentlig promenad och sedan kommer lillebror och hämtar mig. Vi ska göra en liten utflykt och ta lite bilder idag. Behöver komma ut och sysselsätta mig känner jag, trots att kroppen just nu säger emot på grund av sömnbristen.

Kanske är jag lite extra kär i kärleken efter att ha plöjt nästan hela Younger på bara några dagar, kanske är det bristen på sällskap, kanske är det mensen som spökar, men idag saknar jag Vikingen lite extra. Jag är van vid att han åker iväg, jag har till och med lärt mig att uppskatta saknaden och egentiden men vissa gånger känns det lite extra i hjärtat.

Gillar

Kommentarer

linneaconnysson
linneaconnysson,
Wow, vad fina bilder du tar!
nouw.com/linneaconnysson
Svatantrya
Svatantrya,
Tusen tack! <3
nouw.com/svatantrya