Det handlar inte om pengar, det handlar om ovilja

God morgon!

Jag tog mig friheten att ge fan i blogg och annat överflödigt igår och göra i stort sett ingenting när jag väl kom hem från jobbet på kvällen. SÅ jävla skönt. Men nu är det en ny dag och nya tag!

Kommer spendera större delen av dagen på kontoret och sen ska jag hem och pussa sönder karln min och packa väskan inför helgen. Så stressad men så taggad!

Nu måste jag ha i mig kaffe... Kunde inte somna igår. Råkade se en bild på en hemlös man precis innan jag skulle gå och lägga mig och hjärnan kunde för allt i världen inte släppa tanken på varför världen ser ut som den gör. Pengar är något vi hittat på, bristen på pengar är något som lämnar människor är tragiska öden. Och det är inte så att det inte finns pengar, för det gör det, det handlar bara om att människor inte vill dela med sig.

Hur sjukt är det inte att vi har organisationer, frivilliga, och regeringar som pratar om att hjälpa de i nöd, samtidigt som det sitter människor med bankkonton som hade kunnat lösa allting på en kvart? Det handlar inte om pengar, det handlar om ovilja, makt och vidrighet. Och det gör mig så förbannat jävla frustrerad och ledsen.


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229