Det finns alltid en plan b

Livskrisen har varit total. Rädslan för att stå utan jobb och inkomst har varit överväldigande och ångesten över att examen närmar sig och jag inte är på långa vägar redo har sugit så mycket negativ energi från mig den senaste tiden. Jag trodde att jag inte hade något val, jag trodde att jag var tvungen att sparkas ut som en fågelunge som inte lärt sig flyga, att inget annat öde fanns än att träffa marken och bryta alla ben i kroppen.

Men så slog det mig, det finns alltid en plan B. I mitt panikartade ångestmoln hade jag bara skådat mörker, även kallat "dina veckor med CSN är över". Jag vet inte hur jag räknat eller vad jag ens grundat det på, men jag har ju faktiskt lite kvar. Inte för att en större belåning är lösningen, förr eller senare måste jag ju kasta mig ut ändå. Men av någon anledningen gav det mig ett lugn jag inte känt på länge, jag kan alltid söka kurser till sommaren och hösten, jag kan utöka min kunskap och vänta med examen, kanske läsa de där kurserna i javascript som jag drömt om, eller varför inte skjuta på examensarbetet och läsa digital marknadsföring?

Det finns alltid en plan b, det finns alltid en väg att gå. Det löser sig. Det kanske inte blir som man tänkt, men det blir i alla fall någonting. Och under tiden får man göra det bästa av situationen.

Ointressant inlägg men jag behövde ventilera, kanske till och med finna lite tröst. Eller en liten gnutta hopp.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Tycker om din plan B. Det löser sig tillsist ska du se ❤️ Styrkekram till dig!
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Jag får se hur jag gör. Kanske följer planerna under våren men förlänger tiden i skolan som en backup medan jag knyter fler kontakter. Det ordnar sig! Jag är fan bra på det jag gör. Så det så!
nouw.com/svatantrya
BelleTherese
BelleTherese,
Hade världens kris igår och idag. Känns som jag pluggat hela mitt liv och sitter Fast mellan barndom och vuxenliv medan alla andra tar sig framåt, får fast jobb, köper hus osv. Men vad fasiken, det löser sig ju faktiskt liksom. och det är verkligen ingen skam i att studera, suga kunskap och lära sig saker! ❤️
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Alltså jag är så trött på att livskrisa, ha ångest, räkna pengar och mörkret. Förbannade mörker. Men du har rätt, det löser sig, vi är fan bra <3
nouw.com/svatantrya
BelleTherese
BelleTherese,
Men jag också! Var fan är solen!? Det är vi verkligen! ❤️
nouw.com/belletherese
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229