Det är såhär det slutar

Jag i vanliga fall: "Min styrka är att jag jobbar bra under press!", "Åh, ja men du vet, jag älskar att vara lite stressad och ha många bollar i luften!", "Min energi gör att jag orkar mer än de flesta, det är en superkraft!".

Jag just nu: Det är såhär det slutar. Nu dör jag.

Helvetesveckan är här och den inleddes med ångest. Eftersom denna stjärna var ute och festade för första gången på typ ett halvår. Det blev inte pannkaka av det, faktum är att jag faktiskt hade riktigt trevligt, men det får man ju betala för - som alltid. Speciellt om man råkar vara en lagom instabil själ som å ena sidan vill älska sina egenheter men å andra sidan är plågsamt medveten om hur gärna hon önskar att hon bara kunde vara lite jävla lagom ibland. Jobbet i lördags gick i alla fall toppen och jag kan nu stoltsera med mitt första skivomslag, och som sagt, kvällen blev trevlig den med.

Lyckades med viljestyrkan från helvetet ta mig iväg till skolan idag. Satt kvar fram till 18-tiden innan jag fick ge upp för dagen och åka hem. Morgondagen blir lika lång, om inte längre. Men å andra sidan, vem har tid att ha ångest när man har häcken full? Ibland är man fan en vandrande problemlösning på sitt eget sätt.

Gillar

Kommentarer

BellEveTherese
BellEveTherese,
Woho för att det inte blev pannkaka! Jag är aldrig lagom, är så jävla o-lagom så det är galet. Men festade också ihelgen och har hittills lyckats undvika den vanliga ångesten genom acceptans. Liksom bara ”ja, så så är det, och det är helt ok”. Hoppas det fortsätter fungera! ❤️
nouw.com/bellevetherese
Svatantrya
Svatantrya,
åh vad skönt! <3 Hahah, team o-lagom. <3 <3
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229