Det är kul med katt....

Okej, så jag ska väl inte påstå att Kaninen Gunnar, aka lillsnorre aka Stig-Helmer var någon ängel skänkt från ovan under sin första tid här, men den här katten alltså.... Han är nog fasiken i en klass för sig själv.

Inte nog med att han lärt sig öppna skåpsluckor, biter mig i arslet om nätterna, gräver upp ungefär alla växter vi har i hemmet och spelar fotboll med vitlöksklyftorna om nätterna... Dessutom tuttade han fyr på sig själv häromdagen!

Flera gånger var han på väg upp på bordet i vardagsrummet och Ola sade åt honom att absolut inte gå upp där. Till sist tröttnar kattskrället på att bli tillsagd och hoppar upp ändå. På vägen ner igen bestämmer han sig för att inte, som alla andra mer logiskt tänkande individer, gå RUNT ljusen som stod på bordet. Nej inte Kosmos inte, han tar ett sjumilakliv rakt MELLAN ljusen - och börjar brinna.

Utöver det lilla äventyret har han de senaste dagarna även tuggat i sig chili, nästan stoppat i sig en alvedon och använt mig som livboj när han graciöst trillade ner i badet. På vägen ner hängde han sig i min hals och använde mitt bröst som språngbräda när han försökte ta sig upp. Jag såg ut som en jävla polkagris efteråt.

"Han är rätt livlig", sa de... "Det blir kul", sa vi...


Gillar

Kommentarer

Sessiies
Sessiies,
Haha, jag har tre så vet vad du genomlider 😊
nouw.com/sessiies
Bunny,
Hahaha han verkar fantastisk! 😃
bunnydrugz.blogg.se