De små sakerna i livet

Varför är alla deadlines ihopklumpade så tidigt på terminen när det gäller examensarbetet? Varför ska 80% av arbetet vara färdigt en och en halv månad innan presentationen? Saker man funderar på när man lämnar praktiken en torsdag och känner stressen äta upp en inifrån.

Då känns det lite extra varmt i hjärtat när man möts av en färgsprakande himmel när man hoppar av tåget och en spontan kärleksgåva när man kliver in genom dörren. Ibland är det de små sakerna som gör störst intryck.

Har spenderat dagen med att varva jobb med praktik. Panikat över författare som inte svarar, planerat påskkampanjer och lärt mig att påskägg är svindyra. Flyttat post-it-lappar fram och tillbaka över bordet och kliat mig huvudet över knepiga tjänster för nyhetsbrev. Livet är spännande nästan jämt nu förtiden.

Ljuset underlättar. Det magiska ljuset som reser sig över mörka norden. Som vi längtat, så mycket mer det betyder när det inte alltid finns där. Som ljuset i tunneln, som skrattet efter att man gråtit, som lyckan när oron lättar. Fan vad vackert det är ändå.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Vackra vackra ord, och ja, man måste nog få sakna lite för att uppskatta - som med solen och värmen ☀️ Hoppas inte alla deadlines kör slut på dig, unna dig lite lugn emellanåt fina du ❤️ Kram
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Jag gör mitt bästa! <3 Tack fina!
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229