Dagens

Dagens humör: Trött men inte helt slut. Faktiskt ganska glad!

Dagens borde: Ätit bättre. Gick hela dagen med endast kaffe och en liten sorglig pastasallad i systemet.

Dagens frisyr: Keps på huvudet, som sig bör när man inte har tid att tvätta håret och måste presentera sitt arbete inför företag.

Dagens smink: Standard-facet för att gömma mörka ringar och se levande ut.

Dagens klädsel: Jeans och stickad kofta. Enkelt och bekvämt. Jeansen börjar dock lukta lite unket av allt sittande i svettiga stolar...

Dagens planer: Har kommit jäkligt långt på affärsplanen och har en stabil grund till produktfilmen samt att vi presenterade vår sista case-lösning för affärsverksamhets-kursen.

Dagens materiella vill ha: En bättre kamera, som alla dagar.

Dagens fundering: Varför tycker man att ens egen röst låter så jävla ful? Vi använde min röst som speaker i produktfilmen och det var ju plågsamt på riktigt att sitta och klippa den ljudfilen.

Dagens tråkigaste: Att jag får alldeles för lite tid med Vikingen denna veckan... Gick rakt in på kontoret och fortsatte när jag kom hem klockan 19. Sitter kvar här nu, klockan 22.

Dagens längtan: Fredag kväll. Att kunna se tillbaka på allt vi gjort och vara stolta över vad vi åstadkommit denna terminen.

Dagens minne: Sommaren 2018 när man hade betald semester och levde life.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Såna här listor alltså, tack för att du delar med dig 💕 Har haft samma fundering angående rösten förresten. Fullkomligt hatar att höra min egen röst inspelad... Haha, finns ju inget värre! 😩😅
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
haha, det är så märkligt, man låter så annorlunda! En lista var ungefär vad jag orkade med igår utan att låta gnällig haha. <3
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229