Dagarna rusar förbi

Hej små jordlingar. Hur mår vi idag?

Jag är helt slut och landade nyss efter att ha varit på kalas och ätit tokmycket veggiekorv och rabarberpaj. Sååå mätt fortfarande.

De senaste två dagarna har bara flugit förbi. Redovisningen i fredags gick okej, inte mitt bästa arbete och definitivt inte den bästa redovisningen pga ca noll förberedelser men nu är det i alla fall gjort. Efter redovisningen körde jag och Ola till stranden och doppade oss i havet och efter det mötte vi upp några vänner i Lunds stadspark där vi drack folköl och mös i kvällssolen. Det hela slutade med festligheter och reunion med människor jag inte träffat på länge, samt en ny bekantskap som bor på vår gård. Mitt ensamma lilla jag kallade honom för min nya bästis efter ca en kvart, för så rullar jag liksom.

Resten av helgen har hittills spenderats med att plugga till muntan på måndag och dagens "söndagsfeeling" gör mig jävligt tacksam över att jag faktiskt har en dag till på mig. Har nyss kokat upp lite kaffe och ska fortsätta plugga, roligare än så blir det inte. Jag är verkligen SÅ redo för lite ledighet nu.

Vad har ni haft för er?

Gillar

Kommentarer