Bye for now monday

Måndagen blev bara bättre till slut! På tåget hem från kontoret hade jag dock av någon anledning en känsla av fredag. Kan vara tröttheten men why? Vem fan är så sadistisk att man inbillar sig att det är fredag på en MÅNDAG? Jag, uppenbarligen. Men så är jag också 10 procent psykopat enligt ett test på internet. And you know what they say, Internet ljuger aldrig.

Även om det har känt som världens mest icke produktiva dag har jag ändå både lyckats planera in flera veckors schema, bocka av samarbeten, preppa matlådor, planera veckohandling och avnjuta ett bad så att jag kunde bli av med hinnan av försovning och billig concealer.

Slängde i mig (bokstavligt talat alltså, har nog aldrig ätit så fort frivilligt) en sallad med bönor, linser, avokado och annat gott i till kvällsmat. Allting toppat med olivolja, balsamvinäger och orimligt mycket citronpeppar. Gott var det! (Och tur är väl det för det är vad jag kommer äta till lunch de kommande två dagarna.)

Nu ska jag och mitt nybadade arsle planera morgondagens outfit och fönstershoppa lite på internet innan det blir dokumentärsmys och soffsnarkande med den näst bästa hälften.Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Ha en fortsatt kanonbra dag, kramen ❤
nouw.com/alvaalarssoon