But first coffee

Alltså.. haha. Ni är la för goa. Man påpekar hur många som läser i smyg och ber er ge er till känna och flera läser men ingen vågar ropa hej. Är det en hel armé av snokare vi har här inne? För de som vågar och dessutom driver en blogg själv kan det faktiskt leda till roligheter!

För övrigt, var fan tog den här dagen vägen? Jag var uppe vid 10 och joggade en tur (det är okej, sambon trodde mig inte heller), hämtade paket på posten och gjorde frukost medan den av oss som är något bättre på att ha semester fortfarande låg och snarkade. Efter att nästan ha drunknat en sväng på badet igår drog vi ut för lite käk och bärs med vänner. Satt på Lunds absolut bästa hak Inferno där några gubbar lirade Irländsk folkmusik. Så jävla mysigt. Kom hem vid 2-tiden och somnade som en klubbad säl med blodsockerfall.

Idag spelar Ola och hans band på Helsingörs-festivalen så ikväll tar vi färjan över till Danmark. De spelar dock inte förrän klockan 1 på natten så jag har ingen aning om hur jag ska orka hålla mig vaken tills färjan går hem igen. Redbull-vodka natten lång!

Ska sätta på en ny kanna kaffe nu för att vara sådär obehagligt tumblr i min tisha.Gillar

Kommentarer

Bunny,
Alltså jag är lat ok, därför kommenterar jag aldrig haha!
bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
Haha, det är lugnt. Jag med 😉 Men dig vet jag ju vem det är! :*
nouw.com/svatantrya
Bunny
IP: 82.99.3.229