Bubblar som kolsyra

Dagarna går fort nu. Förberedelserna för Bokmässan är redan igång och jag hoppas att jag får åka. Snart ramlar vi in i september, sommar med Ernst har redan sänt sitt sista avsnitt och rönnbären utanför fönstret har antagit en skrikande röd färg. Värmen har hängt sig kvar, men den blandas upp med regnet som överraskar en på promenaden till tåget.

Jag försöker att inte tänka så mycket. Försöker njuta av vad livet ger just nu, medveten om att allt bara är enstaka kapitel i livets bok. Börjar äntligen hitta rutinerna, äntligen finna tiden för mig själv, eller kanske snarare välja den. Det är svårt att räcka till ibland, kanske främst räcka till åt sig själv.

Åkte tidigare från kontoret för att fotografera content till kanalerna. Nästa vecka ska hemsidan vara klar och jag ser så mycket fram emot den resa som då börjar. Det spelar inte ens någon roll att den kanske kommer att ta slut. Satte mig sedan på byns vackraste café, lade några av månadens sista kronor på en bakelse och tänkte att "somliga dagar är det definitivt inte jobbigt att jobba".

Den senaste tiden har fyllts av både Malmöfestivalen, utekvällar, planering av resor, och nya spännande uppdrag. Men idag var detta precis det jag ville, att sitta på ett café, göra något jag trivs med och låta vardagen lunka fram. Kanske är det för att allting fortfarande är nytt, men kanske är det också så att jag faktiskt hittat min plats. Att jag äntligen hittat hem, en plats där jag åtminstone är lite mindre avig än annars.

Jag har några halvfärdiga inlägg under utkast till er, men de får färdigställas efter torsdag då jag presenterat exjobbet. Det är så mycket jag vill få ur mig, så mycket som behöver bli sagt och så mycket nytt som ligger och bubblar som kolsyra i kroppen. Jag ser fram emot att få dela allt mer er. 💛

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
Och jag ser fram emot att ta del av det 💛. Härligt att du känner att du hittat hem.
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Jag tror minsann du gjort det du med <3
nouw.com/svatantrya
BelleTherese
BelleTherese,
Det känns bannemig så 😁❤️
nouw.com/belletherese
myjjohansson
myjjohansson,
Ditt sätt att skriva är så väldigt fint och harmoniskt, fångar mig alltid!🙏🏻 Jag hejar på i alla förberedelser, glöm inte andas mellan varven bara🌸
Kram
nouw.com/myjjohansson
Svatantrya
Svatantrya,
kan inte minnas att jag missat denna kommentaren. Tusen tack för din fina kommentar <3 Det värmer att höra! <3
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229