Brunch @ Café Trubbel

Vilken stökig natt det var. Det är något med mindre städer och UV-ljus-teman... det lockar liksom till sig en viss typ av feeling. Feelingen igår var flera utkastade och fler glas i backen än vad jag kunde räkna till - trots att det egentligen inte var särskilt högt tryck. Var i alla fall hemma 5 imorse. Vaknade igen vid nio eftersom jag verkligen inte, hur mycket jag än försöker, kan sova längre än så trots att jag jobbat hela natten.

I ett försök att få ut något av dagen samt återställa både närings- och vätskebalansen i kroppen efter en natt på koffein, drog jag på brunch med en vän. Det är ju tydligen vad jag gör nuförtiden. Jag är lite ledsen att jag inte använde kameran för det var verkligen himmelriket! Men jag var så jäkla hungrig så jag kunde inte förmå mig att vänta med att hugga in.

Vi åt på Café trubbel och jag kan verkligen rekommendera stället! Det ligger i närheten av Hansa i Malmö och hade ett helt fantastiskt utbud av vego-brunch. Dessutom byter de tydligen ut flera saker varje gång så man kan lätt gå dit ofta utan att tröttna. Och sen har de ett dessert-bord. Jag åt tårta, till lunch - jag skojar inte.

Nu ska jag slå på en film och försöka sova en timme eller två. Inatt är det jobb igen!

Bilderna är lånade.

Gillar

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
sillyme
sillyme,
Det caféet har jag missat. Tack för tipset! 😊
nouw.com/sillyme
Svatantrya
Svatantrya,
Supermysigt! Du får testa deras brunch en helg 😊
nouw.com/svatantrya