Blivit sjuk

God morgon! đŸŒ»

Jag hoppas er fredag var till belÄtenhet. SjÀlv spenderade jag ju hela kvÀllen pÄ Melodic Rock Fest dÀr jag mest satt i garderoben och delade ut armband och tog hand om folks klÀder (inte överdrivet mycket att göra i den hÀr vÀrmen alltsÄ). Fick se en kort stund av mina vÀnners upptrÀdande (Crazy Lixx) och avrundade kvÀllen tidigare Àn tÀnkt eftersom jag tydligen gÄtt och blivit sjuk?!

Har haft halsont nÄgra mornar i rad nu men igÄr kÀnde jag mig nÀstan febrig, började hosta och tappade rösten. Vikingen bjöd mig pÄ en slurk whiskey pÄ sÀngen imorse för att rensa bort det vÀrsta slemmet i halsen - vi har ju en brÀnnbollsturnering att vara med pÄ idag! För tillfÀllet kÀnns det lite, lite bÀttre men jag tror att jag ska ta det försiktigt med springandet ÀndÄ...

Vad har ni för planer för dagen?

Bjuder pÄ de tvÄ av de senaste dagarnas outfits frÄn min Instagram. Jösses vad jag uppskattar den hÀr vÀrmen och att kunna gÄ i minimalt med klÀder och fortfarande svettas!

Gillar

Kommentarer

blubbandzombie
blubbandzombie,
Usch trÄkigt att bli sjuk, hoppas det inte blir vÀrre! <3
nouw.com/blubbandzombie
Svatantrya
Svatantrya,
Ja, sÄÄÄÄ trist! Just nu kÀnner jag mig relativt pigg men hostar som en galning fortfarande vilket gör att man knappt kan göra nÄgot roligt alls. Vem blir ens sÄ sjuk i JUNI!?
nouw.com/svatantrya
engai
engai,
Hoppas det ger sig snart och att det inte blir vĂ€rre! 😊
nouw.com/engai
Svatantrya
Svatantrya,
Hoppas verkligen att det ger sig snart! KÀnns ju helt fel att bli sÄhÀr sjuk nÀr det Àr sommar!
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229