Blir djungelfadder!

Jag har sedan barnsben varit involverad i WWF's arbete och när alla andra ungar sålde vanliga jultidningar var jag pandasäljare och bidrog på så sätt till en lite bättre värld samtidigt. Jävla smart unge jag var må jag säga. Gött jobbat päronen!

Givetvis glädjer det mig därför att höra historier som den om gorillatvillingarna i skogsreservatet Dzanga-Sangha i Centralafrikanska republiken. Det sprider hopp i en annars ganska tragisk gorilla-värld. YOU GO TWINS!
Det är det första kända fallet av tvilling födsel bland de västliga låglandsgorillor som skyddas i området sedan arbetet med reservatet påbörjades. Inte nog med att små gorillabebisar är förbannat söta, det är också ett gott tecken på att arbetet i området ger resultat.

Men gorillorna
hotas fortfarande av tjuvjakt, sjukdomar och ett minskat utrymme att leva på (bara det sistnämna är ju helt jävla bisarrt). Tycker du att det är fel? Bli djungelfadder eller lämna en gåva via Swish och bidra till att arbetet för att skydda världens gorillor kan fortsätta. Det är vår jävla skyldighet att ge tillbaka för allt vi har förstört.

Bli djungelfadder HÄR.
Swish: 901 9746 , märk gåvan med GORILLA
Foto: © Nick Radford / WWF

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229