Bilder från de senaste dagarna

Bloggen är fortfarande lite knäpp men det jobbas på det. Men eftersom jag haft så mycket annat roligt för mig har jag helt enkelt inte orkat bråka med den. Här kommer därför en sammanfattning av de senaste dagarna.

I fredags fyllde jag som sagt år och det firades väldigt enkelt med en hel dag ensam hemma, nya naglar och en present från Vikingen som jag valde ut själv i affären. Blev en liten tripod till kameran för att slippa släpa med det stora stativet varje gång man vill ta en narcissistisk bild på sig själv i fin miljö. På kvällen körde vi hem till mina föräldrar för att grilla med min familj och min farmor och det togs inte en enda bild. Vi satt i deras trädgård och hade det mysigt hela kvällen tills jag blev trött och ville köra hem. I lördags fortsatte firandet med Vikingens familj på stranden. Vi hängde vid havet i 6 timmar och även om det kanske inte är helt hälsosamt var det precis en sådan där perfekt sommardag som får det att bubbla lite i själen. Jag fick en massa grattis till både examen, nytt jobb och den nya åldern. I present fick jag bland annat min helt egna fiskeutrustning i knallrosa som jag lite lyriskt spanat in dagen innan. Nu kan jag äntligen skaffa mig ett eget fiskekort!

Lördag kväll blev det grillning på gräsmattan utanför vår lägenhet och det togs inte en enda bild här heller. Värmen dröjde sig kvar sent in på natten och jag somnade inte förrän klockan var efter midnatt, trött men lycklig och med ett par glas vin i kroppen.

Igår körde jag till Höör för att umgås med min barndomsvän, även kallad för min bror. Jag blev gratulerad och vi kramades både hårt och länge. Vi ses alldeles för sällan men finns alltid där och jag ville aldrig släppa taget om honom. Det är så fint hur vi växt samman, till en riktig familj. Där vi för många inte ens behöver förklara att vi inte är syskon på riktigt, vi är bara syskon. Han är min bror och jag är hans syster. Ibland handlar det inte om blodet man delar, utom om allt det där andra. Vi åkte till Fulltofta Naturcentrum med hela hans lilla familj och grillade korv i skogen, klättrade på hinderbanan och svalkade oss med varsin glass. Det känns så knäppt att han är tvåbarnspappa nu, men samtidigt känns det så naturligt, som om han är precis på den plats i livet jag alltid vetat att han skulle vara en dag. Den stora killen som nu fyllt en hel hand visade mig hela sin fiskelåda och det blev ett sådant där fint ögonblick när vi berättade för honom hur vi brukade fiska när vi var små, alla de sommarkvällarna nere vid ån, hur vi cyklade hemåt när solen gått ner. När klockan hunnit bli eftermiddag körde jag hem och då det var kaos på Barsebäck strand fick det sena kvällsdoppet skjutas upp till senare på kvällen. Då bestämde vädret sig för att byta skepnad och när jag och Vikingen väl kom ut till stranden behövde vi bara stå en stund vid strandkanten där vågorna rullade in för att känna oss svala nog att åka hem och se på film. Jag fick ett märkligt ångestpåslag och min klippa höll om mig och viskade fina saker tills allt gick över och jag kunde somna gott efter en fantastisk helg i juni.

Idag var det måndag och jag var trött. Det var närmast omöjligt att gå upp och hade det inte varit för att jag hade en fika inplanerad hade jag nog aldrig kommit ur sängen. Med med en fin vän i tanken klev jag upp och tog en promenad i förmiddagssolen. Köpte hårfärg på ICA och utrotade äntligen den envist blonda utväxten som blivit närmast vit på sina ställen efter allt saltvatten och sol. Sedan begav jag mig in till Malmö där en fika blev till lunch och solen blev till regn. Fick gosa med en hund och fascineras över hur krokiga vägar alltid leder en rätt till slut. Väl hemma blev det vegoburgare, kolla mailen och planera inför morgondagen. Enkla sommardagar när de är som bäst. Livet när det är som vackrast.

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en riktigt härlig dag vännen! Så fina bilder och maten ser sååå god ut! Mums! Stor kram! <3
nouw.com/missjohansson
Svatantrya
Svatantrya,
tack! Hela helgen var fantastisk <3
nouw.com/svatantrya
BelleTherese
BelleTherese,
Men vilka underbara dagar du haft, vad härligt 😍. Och alltså blond!? Haha hade iiiingen aning om att du är blond egentligen? ❤️
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
Men eller hur?! Det lönar sig visst att kunna släppa internet för några dagar 😉 haha, jo, jag är blond men det är ta mig fan enbart på huvudet (och låren?!) - allt annat är mer eller mindre svart haha Misstänker att det är en mer råttig nyans numera men bebishåret blir fortfarande vitt under sommaren haha
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229