Behöver er hjälp!

Winnerbäck, stickad tröja och kalla fingrar runt en varm mugg. Jobbar hemifrån idag. Borde kanske ha gått på föreläsningen om ekonomi men förstår väl lika lite imorgon som jag hade gjort idag. Svarade i alla fall äntligen på det där mailet om praktikplats, framtiden kommer trots allt hela tiden. Varje sekund blir nu då, tick tack. De kritiska rösterna blir högre för varje dag. Att ta examen är skitläskigt.

På tal om skola och jobb. Jag håller just nu på med ett projekt åt en kund där syftet är att underlätta för olika typer av frilansare. Just nu undersöker vi behov av hjälp och nätverk mellan influencers och jag skulle vara så tacksam om ni svarade på den HÄR enkäten. Har ni några övriga tankar om ämnet får ni gärna dela med er i kommentarsfältet här också!

Hoppas ni har en fantastisk tisdag. 🍁

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Har svarat på enkäten, hoppas den hjälper!
nouw.com/fitnessbyannabelle
Svatantrya
Svatantrya,
Tack så himla mycket! <3
nouw.com/svatantrya
janielindahl
janielindahl,
Förstår precis vad du menar med att känslan av att ta examen är så jädra läskig, kände så innan Sjuksköterske-examen; men samtidigt gick det bra i slutändan ändå som tur är 😉 Svarar på enkäten pronto, hoppas att det ska vara till hjälp ❤️ STOR kram!
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Så jävla rädd för arbetslösheten!! Men ja, jag får dra i de trådar jag har och hoppas på det bästa! <3 Och tack för att du hjälper till! <3
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229