Balans

Hej jordlingar och eventuella aliens! Jag höll nästan på att hälsa er godmorgon men den här dagen har ju bara rusat förbi en jäkla fart redan.

Jag är "ledig" idag. Det vill säga, jag sköter allt som ska skötas hemifrån. Klev upp med sambon vid åtta, kokade en kopp te och satte mig ner för att skriva min essä om strategisk kommunikation. Sedan dess har jag hunnit med att skriva klart och lämna in essän, skapa en tillhörande poster/illustration, ta en promenad, diska undan diskberget, gå och sola (händer kanske en gång per år och alltid med solskyddsfaktor!), handla mat till Gunnar, duscha och äta lunch. Nu när jag skrev ner det kändes det inte som jag fått gjort så mycket ändå, haha.

Men det är okej, jag har fått frisk luft och ny energi samtidigt som jag fått gjort det viktigaste - det är en bra balans. Även om jag är en person som tycker om att ha saker att göra börjar det här "produktiva samhället" att driva mig till vansinne. Det ska effektiviseras här, energi-sparas där, fokuseras hit och alltid ligga ett steg före resten av jordklotet. Till vilken nytta undrar jag?

Läste någonting på Isabella Löwengrips blogg där hon satte ord på allt det där som skaver inom mig, plötsligt blev det liksom glasklart hur idiotiskt den livsstilen är i det långa loppet. Tänkte skriva lite mer om det sen men först ska jag dricka lite kaffe dyka ner i ex-tentor en stund.

Hoppas ni har en fin onsdag! 🌻

Gillar

Kommentarer

Bunny
Bunny,

Menar du hennes Energy Management? Alltså jösses hon är ju en robot. Hur kan man ens ha så mycket jobb att man blir och tänka så?

bunnydrugz.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
hahah, åh ja jösses ja. Whatever floats you båt liksom men ja... tagga ner.
nouw.com/svatantrya
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229