Att storhandla räknas faktiskt som hobby

Oj, vad tiden sprang iväg! ( I know, tiden är bara något hittepå vi tramsar oss med men tydligen måste man ändå anpassa sig lite till den dör idén om timmar och dygnsrytm osv.)

Ola kom hem tidigt idag så vi drog en sväng till stranden, stod stilla med en kokande bil en stund och efter det fick jag äntligen storhandlat! Vi har verkligen slarvar med det nu under sommaren och kanske är det jag som börjar bli tantig eller rent av tråkig men storhandla är något av det bästa jag vet. Förutom den där detaljen om hur tomt det blir på kontot då, men ni vet, student i Sverige - "para finns" osv. 

Finns det fler tråkiga tanter som jag? Finns det någon storhandlings-cirkel man kan gå med i och bara prata om hur gött det är att fylla på fruktkorgen på köksbordet? Eller ska vi starta en? Varje torsdag klockan 18 ses vi och pratar om vilket knäckebröd vi köpte sist och tipsar om godaste fyndet på Willys, deal? 
​​
Nu ser jag fram emot att gå upp extra tidigt imorgon bara för att kunna välja och vraka vid frukosten. För att bättre på min nyfunna image ska jag nu gå och ta ett bad, lösa ett korsord och gå och lägga mig.

Gillar

Kommentarer