Att se ner på sig själv och alltid tro det värsta

Okej, några timmar senare kom det verkliga betyget - Godkänd. Hur det gick till vet jag inte men jag tänker inte ifrågasätta det.

Jag har alltså ägnat flera timmar åt att vara ledsen, arg och klanka ner på mig själv, helt i onödan. Ett sådant himla slöseri med energi och en återigen en viktig lärdom om att man aldrig ska lägga energi på saker man ändå inte kan veta helt säkert. Jag är expert på det där - att slå på mig själv i onödan och oroa mig över saker när jag 1. inte kan göra så mycket åt det ändå, 2. egentligen inte har en aning om vad universum har för plan. Så himla dumt.

Vikingen säger att jag borde skaffa mig ett större ego, för det kommer man tydligen långt på, men gamla vanor är svåra att bryta. Men jag kommer dit, efter idag är jag ett steg närmre.

"Det är vad det är och det blir som det blir" - eller vad det nu var hundra-åringen sade.

Den här gången blev det som så att jag kunde avsluta en kurs som hängt efter mig sedan förra våren, vilket betyder att jag kan fortsätta läsa klart mitt program i normal takt och kommer att kunna läsa affärsverksamhet till hösten vilket jag verkligen sett fram emot!

Man lever och man lär. Idag lärde vi oss mer än vad vi trodde vi skulle göra.

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,

Jag är PRECIS likadan! Bygger ofta upp världens scenario och bara ser katastroferna och misslyckanden ramla över mig. Nästan alltid har jag helt fel, men jag lär mig aldrig 😋

nouw.com/naatly
Svatantrya
Svatantrya,
Alltså ja, så himla onödigt. Sambon sade till och med "är du säääker på att du inte klarade" och jag var stensäker, och grinade. Tji fick jag, på allra bästa vis.
nouw.com/svatantrya
Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,

Grattis till att du klarade det! Men man är ju den största kritikern mot sig själv sägs det, känner igen mig själv så mycket med det där!

nouw.com/fitnessbyannabelle
Svatantrya
Svatantrya,
Man är ju det! Och jag var verkligen helt säker på att jag bommat. Är fortfarande osäker på om de bara gav mig godkänt för att kursen lagts ner och de inte orkar fler omtentor haha
nouw.com/svatantrya
sandrashjarta
sandrashjarta,
Känner verkligen igen det där, usch. Men så skönt att du klarade det!!!
nouw.com/sandrashjarta
Svatantrya
Svatantrya,
Tack! Så himla onödigt att ta ut allting i förskott på det där viset!
nouw.com/svatantrya
janielindahl
janielindahl,
Så lätt hänt att klanka ner på sig själv i förtid. Men vad skönt att höra att du blev godkänd trots allt 💕Du förtjänar det bästa hjärtat ❤️
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Så himla onödigt! Ibland får man fan bara ta och lugna ner sig lite!
nouw.com/svatantrya
BlubbBeauty
BlubbBeauty,

Är exakt likadan... Grattis att du klarade det! <3

nouw.com/blubbbeauty
Svatantrya
Svatantrya,
haha, alltså. den vändningen? Var dock helt säker på att jag bommat. Undrar fortfarande varför de godkände mig haha
nouw.com/svatantrya
Bunny,

Bra jobbat oavsett! 😊

bunnydrugz.blogg.se