As full of spirit as the month of May đŸ’«

Maj mÄnad. En röd dag mitt i veckan och jag unnade mig sovmorgon. Nybryggt kaffe och morgonrock.

Det börjar dra ihop sig nu, katalogen ska skickas pÄ korr och jag har fortfarande nÄgra texter kvar att skriva, Àgnar den extra lediga dagen Ät det. Om 24 dagar ska uppsatsen lÀmnas in för slutspurt, en mÄnad senare ska den skickas in pÄ riktigt. En mÄnad kvar pÄ praktiken. Jag vet inte om jag har nÄgon aning om vad jag egentligen gör men jag försöker flyta med, försöker att inte göra saker större Àn vad de Àr, försöker falla tillbaka pÄ att inget nÄgonsin Àr ett misslyckande, bara en chans att göra om.

FörÀndringens vindar blÄser. Nya kapitel ska skrivas. Jag firar inte lÀngre Valborg pÄ samma sÀtt som förr, mest eftersom det pÄminner mig om Lillebror. Lillebror som nu varit borta i 8 Är. Men jag tittar gÀrna pÄ elden, följer flammorna mot skyn dÀr de lyser upp i den vÄrvarma kvÀllen och vÀlkomnar ljuset. Det Àr nÄgot helande med det ÀndÄ.

Det Àr nÄgot visst med maj mÄnads ankomst.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
SĂ€ttet du skriver pĂ„ SofiĂ©, blir varm i hela bröstet ❀ FörĂ€ndringarnas tid Ă€r hĂ€r, och det kĂ€nns i luften. Att valborg firas pĂ„ ett annat vis senare Ă„r tror jag Ă€r tecken pĂ„ nĂ„gonting bra, Ă„lderns vishet kan sĂ€gas? Nu Ă€ntrar vi maj, hoppets mĂ„nad. HĂ„ller alla tummar att du fĂ„r en fin första maj đŸ”„â€ïž
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Du Àr sÄ himla fin, tusen tack <3
nouw.com/svatantrya
Severus Snape
Severus Snape,
IP: 82.99.3.229