ART

Godissuget blev för stort. Det är en sådan period nu, det är okej. Vi kör ett par veckor med lösgodis då, innan det går över till en chipsperiod. Vem orkar ens bry sig om något så oväsentligt?

Promenaden till affären gjorde i alla fall gott. Någonting har gnagt och skavt men inte kunnat komma ut, inte kunna formuleras till en tanke. Likesen på instagram plingar in i fickan...

ART. Plötligt är det som om poletten faller ner, i takt med ljudet från dansstudion jag passerar så dunsar den mellan väggarna i hjärnan. Kling, klong.

Det är så mycket vi gör av ren vana, det är så mycket vi visar för att det är så vi kommunicerar, det är på något tragiskt vis så vi börjat leva. Det är så jävla många bilder som tas bara för att ha någonting att ladda upp. Så många stativ som ställts upp för att ta en vanlig jävla selfie. Hur mår vi egentligen?

Det är klart man inte har tid att sätta ihop en scen, göra spektakulära redigeringar eller rita animationer till varenda blogginlägg eller instagrampost, inte om man dessutom ska ha ett vanligt jobb, studera och helst uppdatera mer än en gång i månaden. Men jag behöver mer. Jag behöver känna att det finns en mening med det jag gör, en tanke bakom, en ansträngning åtminstone.

Vad är det annars för poäng med allt? Vad är poängen med likes, följare och vackra ord om det inte finns någonting bakom?

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Du är så klok i dina tankar Sofié ❤️ Så sant det du skriver! Man kan ju ärligt talat fundera på hur vi alla mår egentligen? Vad är det för mening med något egentligen om vi bara gör det för likes, bra statistik och många följare? Känns som bortkastad livstid. Man borde skriva och skapa för att man vill och kan, inte för någon annans skull - utan för sin egen ❤️ Kram
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Ja och ibland vill man inte skapa alls utan bara dela en bild från en jävligt bra eller alldeles förjävlig dag. Men det känns som att världen är fast i antingen eller. Eller så är det de perfekta jävla feeden som förstört oss. Fan vad tråkiga de är. Haha
nouw.com/svatantrya