Året som gått (2016)

Norrköping och Stockholm:
Vi drog på en festweekend i början av året. Första stoppet var Norrköping där vi överraskade och firade en vän till mig och träffade en hel hög med människor som är ständigt saknade. Dagen efter for vi vidare till Stockholm där Ola hade gig med CHINE på Copperfield. Tror det var andra gången han frontade dem och jag var stolt som en liten tupp! ❤

Stockholm igen:
Kort efter förra trippen drog vi till Stockholm igen, denna gången tillsammans med ett gäng vänner. Vi gick på 30-årsfest, dansade natten lång och övernattade på Den röda båten. Dagen efter var vi bakis, gick vilse i Stockholm och käkade frukost på Oleary's.

Söderåsens Nationalpark:
Till valborg tog vi en heldag på söderåsen. Det var bara en av många fabtastiska miniutflykter vi gjorde under året. Nästa år planerar vi att sova över i ett vindskydd.

Småland:
Vi drog på en weekend i Småland och plötsligt blev det sommar. Vi fiskade, låg och drack öl på klipporna, badade och åt egenfångad fisk till kvällsmat på bryggan.

Sweden Rock:
Vi åkte och campade på Sweden Rock, först själva och sedan slöt våra vänner upp. Vi gled runt i en härlig dimma där inga måsten existerar och spelade gitarr och sjöng långt in på nätterna.

Semesterutflykter:
Vi hade en veckas semester ihop som vi spenderade med att göra flera små utflykter. Vi besökte Ales stenar, körde Skåne runt och vandrade i skogar och tältade vid en sjö vi inte ens visste namnet på. Sommar 2017 ska det bli minst dubbelt så många utflykter och denna gången är vi sugna på att åka norrut!

Kosmos flyttade in:
Jag och Ola tog steget och utökade familjen med en kattunge. "Han är en livlig en" sade de, "Det blir bara kul" sade vi..... Om några veckor ska han kastreras och vi längtar... haha

Wardruna:
Vi gick och såg Wardruna på Slagthuset och jag hade gåshud under hela konserten. Den spiritualitet som deras musik förmedlar kändes som ett bra soundtrack för det här året. Ett år där livet ställt upp och ner på bästa tänkbara sätt och ett år då jag utvecklats med som människa och individ än jag gjort under hela mitt liv.

Gillar

Kommentarer