Är du mellan 18-28 och bor i närheten av Malmö?

Hej hjärtan. Hur är det med er idag?

Tisdagen tog en märklig vändning. Det som skulle bli ett enkelt besök hos studenthälsan för att undersöka möjligheterna till utökad handledning blev en timmes gråtfest med kuratorn. Som om jag vore en blöt handduk kramade jag ut mina känslor i ett inlägg som sedan avpublicerades. Ångesten. Jag vet inte varför det är så svårt för mig att prata om min utredning, den som ska beskriva vilken superhjälte jag är. Kanske är det för att jag inte vill bli sedd som någon som är min diagnos? Kanske är det för att jag egentligen inte letar efter felet utan efter mig själv? Eller för att det inte går att skriva något peppande från andra sidan när det kommer till något man inte kan ta sig förbi.

Idag är en bättre dag, eftermiddagen spenderas på praktiken och jag ska faktiskt försöka leta efter lite jobb också. Måste även försöka få ihop ett par fokusgrupper till examensarbetet men det är inte helt lätt att få folk att ställa upp. Själva skrivandet känns däremot ganska okej för tillfället, jag tackar min språkliga talang för att jag trots min stökiga och högst ometodiska hjärna lyckas pussla ihop allting och redan har fått ihop 6 sidor med material.

Är du kanske bosatt i närheten av Malmö, är mellan 18-28 år och har erfarenheter av appar som Facetune, Snapchat eller andra bildmanipulerande appar och program? Skulle du vilja diskutera manipulerade bilder i sociala medier och hur dessa kan påverka unga kvinnors identitetsskapande på och utanför sociala medier? Hör av dig i en kommentar eller på svatantrya.blogg@gmail.com så återkommer jag med mer information! Jag bjuder på fika och evig tacksamhet. För de som är intresserade kan det även finnas en timmes fotografering med mig att hämta som tack för hjälpen.

Gillar

Kommentarer

missnaily
missnaily,
Synd att jag inte bor i närheten för då hade jag gärna ställt upp. Kan ju alla dom Apparna och några till.
nouw.com/missnaily
Svatantrya
Svatantrya,
Åh, det hade ju varit så himla kul och bra! Plan b är att göra enskilda intervjuer också om jag inte får ihop tillräckligt många deltagare. Kan jag ha dig i åtanke? 😊
nouw.com/svatantrya
missnaily
missnaily,
Det går bra😀
nouw.com/missnaily
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229