Äntligen hittat hem

Måndag. En dag lika föraktad som älskad. Början på något nytt, men för somliga kanske känslan av att ingenting förändras. Jag kan relatera till dem båda. Nuförtiden mest det förstnämnda tack och lov. Det blir så, när man vågar chansar, när man vågar lämna den trygga zonen och kasta sig ut i världen. När hjärtat får bestämma och vingarna bär en. Jag vet att alla inte har den möjligheten, men jag önskar att alla fick uppleva den.

Jag startade veckan med fyra maskiner tvätt, ett kort telefonmöte och plugg-intervaller. Jag märker mer och mer vilken skillnad det gör att dela upp arbetet i tidsbestämda intensivpass istället för att bara avlägga en hel dag åt samma uppgift. Hjärnan tröttnar och jag skjuter allting framför mig. Det måste vara greppbart, ha ett slut. Troligen är det därför jag älskar att arbeta med projekt och deadlines - struktur, variation och tydliga mål. Plötsligt gick det som stått stilla framåt igen.

Resten av måndagen kommer se ungefär likadan ut. Jag ska skriva på examensarbetet och plocka lite här hemma. I pauserna värmer jag dreads och tittar på youtube. Har fortfarande träningskläderna på mig sedan morgonens promenad. I veckan väntas mer plugg, några dagar på praktiken, ett nätverksevent, farmor och pappas födelsedag och förhoppningsvis en ny frisyr. Men framför allt vill jag njuta. Av att vara här och nu, trivas, att äntligen ha hittat hem.

Gillar

Kommentarer

marietheresel
marietheresel,
Alltså jag är så jävla imponerad över hur mycket du gör hela tiden, haha. Har så himla svårt för att komma igång jag, och nu är det såklart värre med utmattningen men överlag. Du är så strukturerad med jobb och plugg 😁. Ser fram emot aTT se dig i dreads!! 😍❤️
nouw.com/marietheresel
Svatantrya
Svatantrya,
haha, strukturerad är jag ju inte av naturen i alla fall! Har också svårt att komma igång, jösses vad många gånger jag haft photoshoots, städat eller pysslat istället för att göra vad jag ska... Men jag försöker och med tiden har jag hittat strategier som fungerar för mig! Hittills är "bara fem minuter" och intervaller det som håller mig mest fokuserad och får mig över den där tröskeln.
nouw.com/svatantrya
Svatantrya
Svatantrya,
Och åh, jag är så nervös inför dreadsen! Var så stensäker för några veckor sedan men nu vet jag inte längre haha. Men de sitter ju inte där för evigt så det är väl bara att testa. Har inte gjort dreads på flera år så det är ju inga perfekta små saker men det tror jag inte att jag vill ha heller. Ruffs är det nya svarta liksom <3
nouw.com/svatantrya