Antagningsbesked och kommande podcast

Hej mina smĂ„ aliens, jordlingar och knytt! đŸŒ»

Lika svÄrt att somna igÄr. Det Àr som att hjÀrnan plötsligt gÄr pÄ högvarv och jag vill skriva E-böcker, starta företag, resa jorden runt och uppfinna tidsmaskiner precis nÀr det Àr dags att sova. SÄ imorse sov jag fram till klockan 10, helt galet. Det Àr ju tur att man mestadels Àr sin egen chef just nu.

Idag kom antagningsbeskedet. Jag har ju inget giltigt högskoleprov lÀngre sÄ jag visste ju att det skulle bli svÄrt. Men det var ÀndÄ en besvikelse att se att jag stod som reserv pÄ alla kurser utom den som Àr obligatorisk (och dÀr med automatisk antagning). Nu hÄller jag tummarna till den 2a Augusti dÄ besked nummer tvÄ kommer. Förhoppningsvis har tillrÀckligt mÄnga tackat nej eller blivit strukna sÄ jag kan komma upp i mina 15 hp. HÄller ni ocksÄ tummarna Àr ni gulliga?

Eftersom jag vaknade sÄ sent blev det inte riktigt som planerat idag. Jag har mest suttit i samtal med facket (jag Àr ju förtroendevald pÄ min arbetsplats) och hade efter det tÀnkt att jag skulle ta en pluggdag pÄ hemmakontoret. Men eftersom det finns lite frÄgetecken att reda ut blir det istÀllet att Äka till det andra kontoret och hÄlla möten för att sedan jobba tvÄ timmar. Men det blir bra ÀndÄ. Jag Àr pÄ tok för slö i hjÀrnan för att ta nÄgot vidare eget ansvar idag.

Förresten! Imorgon ska jag medverka i en podd! Det Àr grabbarna i Men vad vet jag som bjudit in mig. Vad ska vi prata om tycker ni?! Jag vill ju sÄklart prata en massa media, influenceryrket och ansvaret i den digitala vÀrlden men det kan man ju inte hÄlla pÄ och gnÀlla om i en hel timme. Kommer ni lyssna? Och vad vill ni i sÄdana fall lyssna pÄ?

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
Har inget högskoleprov alls och inser mer och mer att jag mĂ„ste göra det, tror dock det kommer gĂ„ fantastiskt dĂ„ligt! 🙈 Kom in pĂ„ TVÅ av mina typ 16 sökta kurser och ska tydligen lĂ€sa arkeologi i höst. Vem hade trott det liksom, haha. ❀ Åh jag Ă€r en av fĂ„ som inte lyssnar pĂ„ poddar tror jag men den lĂ€r jag ju kika in! 😃
nouw.com/belletherese
Svatantrya
Svatantrya,
jag har dessutom kompletterad gymnasiebehörighet 🙈 Ă€ven om det inte gĂ„r bra har du i alla fall en urvalsgrupp till att hoppas pĂ„ sĂ„ har du planer pĂ„ att studera mera sĂ„ gör det! för mig Ă€r det inte lönt nu eftersom jag kommer praktisera och göra examensarbete till vĂ„ren och sen tĂ€nker jag inhe plugga mycket mer haha

och om du ska lyssna pÄ en podd ÀndÄ sÄ tycker jag du ska börja med anna mannheimer och mia skÀringers - urkul och samtidigt tar de upp viktiga saker!
nouw.com/svatantrya
BlubbBeauty
BlubbBeauty,
HÄller tummarna för dig! <3
nouw.com/blubbbeauty
IP: 82.99.3.229