Ångestbubbla

Ibland mår man inte bra, just nu är det en sådan period. Helgen bjöd på en berg-och-dalbana och jag har nu svårt att återhämta mig. Det är så livet är ibland. Ibland är relationer sköra, kanske främst den till en själv. Helgen har spenderats i svågern och svägerskans nya lägenhet, vi har fått flera nya växter i hemmet (svägerskan råkar vara en fantastisk stickling-uppfödare!) och igår traskades det runt på Gekås. Köpte lite nytt till hemmet och sådant som ändå behövde inhandlas. Även om jag nu känner mig helt dränerad på energi så var det ändå skönt att åka bort en stund.

Den dåliga magkänslan som hängt med mig under hela helgen sitt dock kvar. Jag oroar mig för allt just nu. Examensarbetet, mötet med chefen, framtiden, jobb, pengar, relationer. Jag försöker att sysselsätta mig själv så gott det går vilket egentligen inte borde vara så svårt när man går sista terminen på sin utbildning...

Men jag försöker hålla mig positiv. Jag inleder min måndag med att färdigställa några texter och förbereda mig för mötet. En sak i taget gör jag det bästa jag kan av situationen. Mer kan man inte göra och förr eller senare blir allt som de är menat att bli ändå.

Hur är det med er? Kan ni inte berätta lite om er helg? Ge mig något att glädjas åt eller något som får mig att känna mig mindre ensam i ångestbubblan.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Ledsen att höra att din helg varit fylld med oro och ångest... Förstår hur tungt det kan vara <3 Vår helg har mestadels varit lugn, mycket mys med familjen och ätit gott. Hoppas din vecka blir till det bättre fina Sofié <3 Kramar
nouw.com/janielindahl
Emmamehrali
Emmamehrali,
Jobbigt med ångesten!!! Jag vill också åka till Ullared snart , var så sjukt länge sedan. 😃
nouw.com/emmamehrali
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229