Allt kan ju inte gå som på räls

Hur kul skulle det vara? Så därför ligger jag nerbäddad i sängen efter att ha adopterat sambons baciller. Hostar och dricker te i ett försök att minimera den klumpiga kaktusen som verkar ha slagit rot i min hals. Ny vecka och en spännande sådan i alla fall!

Igår steg jag upp tidigt för att fortsätta på uppsatsen som numera gått från fiende till acceptabel granne i livet. Vid elva-tiden tog jag tåget upp till Helsingborg för dagens första möte. Mötet gick i alla fall bra och vi får se vad det leder till!

Knallade sedan genom ett blåsigt Helsingborg för möte nummer två, på förlaget jag jobbar för, och huvudvärken slog till med full kraft. Trots att jag inte kände att jag var i mitt esse blev mötet bra ändå. Den nya katalogen ska börja skrivas och jag har några intressanta människor att intervjua. Nervöst men spännande. Fick också höra att de absolut inte vill bli av med mig vilket såklart känns bra, jag vill absolut inte bli av med dem heller! Att få jobba för ett bokförlag är något av det häftigaste som hänt mig trots allt.

Idag var tanken att jag skulle vara i skolan hela dagen och hålla en fokusgrupp ikväll. Redan när jag vaknade fick jag ställa in pluggdagen och strax måste jag höra av mig till deltagarna i fokusgrupper och istället försöka planera in lite intervjuer senare i veckan. Måste boka om tiden hos kuratorn och försöka lösa det med praktiken också. Det är i alla fall skönt att kunna sköta det mesta från sängen. Två dagar under täcket så är jag nog på benen igen!

Hoppas ni har det fint hjärtan! ♡

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Så härligt att läsa att det går framåt med uppsatsen, men även den fina feedbacken från bokförlaget 💕 Håller alla mina tummar att du kryar på dig fort, och att du snart är uppe på fötter! Kram ❤️
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
NU ÄR JAG FRISK!! <3 hahah Tusen tack för peppen, det känns verkligen som att saker går vägen nu. Man ska inte ge upp 😊 Har men en gång påbörjat resan vet man aldrig när målet är i sikte 😊
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229