Allt är ryssens fel

Ingen har väl missat "den inte längre så hemliga rapporten" som alla nyhetskanaler tjatar om. Den handlar om att Putin har utfört en cyberattack mot det Amerikanska valet. Hackat systemet och lagt in några extra röster på Trump kanske man tror då va? Kan man tro ja. Men nej, det enda han faktiskt påstås ha gjort är att han gett ut uppdrag som innebär att läcka information om Clintons inte fullt så fräscha sidoprojekt. (Let's be real, someone had to do it, okey?)

Och nu är jag inget fan av Putin, den gubben får gärna trilla av pinn utan att jag sörjer, men jag kan väl ändå kanske relatera till hans intressen. Om alla trodde Clinton var fluffiga rosa moln och gick och vann för det, då skulle förmodligen den dåliga stämningen mellan USA och Ryssland trappas upp och inte helt omöjligt leda till krig. Putin vill att hans folk ska få leva, och helst i fred - vilket jag finner helt jävla rimligt faktiskt. Det vill liksom jag också de flesta av dagarna i veckan.

Och eftersom att det är helt uppenbart att människor inte är helt nöjda med Trumps skräll-vinst i valet är det ju ganska rimligt att skylla på någon annan. En vinnande taktik som Sverige nu hoppar på - i förebyggande syfte. Man menar att Putin skulle gå in och påverka valet i Sverige och på så sätt hjälpa Sverigedemokraterna. Hur? Genom att måla ut alla andra som ÄNNU större idioter? Kanske. Men jag tror knappast ett eventuella framsteg för Sverigedemokraterna skulle vara Putins förtjänst. Det där sköter den skånska landsbygden så bra själva.

Så, det är Putins fel att Trump vann - inte väljarna som röstade på honom. Det är Putins fel om Sverigedemokraterna vinner - inte väljarna som kommer rösta på dem. Am i right?

Då tycker jag vi lika gärna kan slå på stort och utmna Putin som ensam ansvarig för "Rysskylan" också. Alla borde ju veta att Putins hemliga plan är att skapa en ny istid så han kan rida runt ostört på sina björnar och införa orimliga lagar för nöjes skull. Hey, Aftonbladet - keep up här va!?


Gillar

Kommentarer

monstergirl
monstergirl,
Skulle mer säga att det är fbi's fel som gjorde världens grej av det. De hade kunnat göra utredningen utan att informera media och om de hittade något. Ja då kanske det hade varit mer intressant. Sedan är ju USA's röstnings system lite urdankat. För Clinton fick ju faktiskt flest röster men det räknas ju inte i USA.
nouw.com/monstergirl
Svatantrya
Svatantrya,
På så sätt är det FBIs fel om man nu anser att det är fel. Själv tycker jag bara att det är rätt att sådant kommer fram i ljuset och att det finns människor som mer eller mindre riskerar sina liv för att upplysa oss vanliga dödliga om vad som sker bakom det vi ser. Men det är skrattretande hur man uttrycker sig i svensk media och får det att låta som att han hackat hela systemet och fifflat med rösterna när det enda som har gjorts är att uppdaga viktig information. Mailgaten är ju bara en piss i nilen i jämförelse med vad hon gjort. Sägs också att wikileaks kommer släppa ännu mer om korruptionen som framkommit av mailen under början av 2017. Spännande tycker jag!
nouw.com/svatantrya
monstergirl
monstergirl,
Givetvis ska det komma fram men är det inget viktigt så behöver man ju inte skrika högt om det. När det bara tar någon timme att söka igenom alla e-mails.
nouw.com/monstergirl