Alla dagar är inte solsken och regnbågar

Usch. Vissa dagar är inte lika kul som andra bara. Jag vaknade klockan fyra imorse och kunde inte somna om. Hade drömt någonting som gav mig en obehaglig magkänsla och var tvungen att smsa en person jag älskar väldigt mycket bara för att vara säker på att han tog hand om sig. Inte alls obehagligt att göra halv fem på morgonen... Jösses.

Halv nio var det dags för möte gällande ett projekt och även om det i sig gick bra var jag helt slut på grund av alla motgångar vi känner att vi möter.

Blev några timmar av att tänka om och försöka ställa om fokus samt stressa fram mer research innan det var dags för en intensiv workshop mellan 13 och 16.

Var verkligen helt slut efter det och höll på att somna på tåget hem, som jag dessutom fick vänta på eftersom jag missade det första med två minuter, så det blev pizza till kvällsmat fastän vi egentligen borde storhandla och vara ekonomiska.

Dessutom dök det upp en annan sak som gav mig ångest. Inget stort egentligen men har liksom bara inte lust med ens ett litet pytteproblem just nu.

Nu ska jag somna till dumma dokusåpor. Halv nio på kvällen. Imorgon är en ny dag och jag ser fram emot att vakna utvilad och njuta av morgonkaffet. Jag tror bara att projektstressen har gjort mig lite negativ och hoppas att det löser sig med en god natts sömn.

Gillar

Kommentarer

Sandrabergmanfit
Sandrabergmanfit,
Åh, jag hoppas din morgondag blir bättre!
nouw.com/sandrabergmanfit
BelleTherese
BelleTherese,
Det är ok! Hoppas morgondagen känns bättre ❤️
nouw.com/belletherese
IP: 82.99.3.229