Ain't got time for that Friyay

Men tjäääna mina små utomjordingar!
Vad har ni sysslat med idag då? Själv har jag pysslat med examinationsuppgifter, suttit på juridikföreläsning och sprungit runt i kylan i 4 JÄVLA TIMMAR i jakt på födelsedagspresent åt min karl. Känns som jag åkt skåne runt bara för att komma vilse på varenda ställe, ge upp och åka till nästa där jag inbillat mig att jag hittar bättre. Presenten är i alla fall fixad nu och efter att ha legat i fosterställning och tyckt synd om mig själv i ett par timmar svepte jag en lättöl och tog tag i plugget igen. Insåg nyss att jag eventuellt underskattat den kommande tentan. Oh well, man kan inte mer än kugga och för göra om - det är det som är det fina med tentor.

Hoppas ni har haft en fin fredag i alla fall. Jag ska kriga vidare en liten stund till och sedan tänker jag också hålla friYay, dvs sova som en jävla björn.

(Also, påminn mig om att jag måste ta mig till nagelsalongen och fila ner mina klor. Mina fingrar börjar ta stryk av den omänskliga vinkel jag tvingas ha dem i när jag skriver på datorn...)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229