Adventures to the top

God morgon! Igårkväll frågade chefen om jag kunde tänka mig vara ledig natten mellan fredag och lördag och imorse var alla tåg inställda så jag kunde inte ta mig till skolan. Eller ja kunde och kunde... Jag hade väl landat där lagom tills det var dags att försöka ta sig hem igen och eftersom det inte var obligatoriskt så kunde jag lika gärna stanna hemma. Passade på att somna om och ta en sovmorgon och nu har jag grävt ner mig i soffan med dagens frukost. Eftersom jag helt plötsligt fick en ledig dag ska jag passa på att gå igenom lite anteckningar inför vårens kommande tentor.

Smoothiebowl: frusen mango och banan mixat med havredryck och 1,5 tesked super grens (Adlink). Toppat med tranbär, solroskärnor, linfrön och valnötter.

Teet är ett nytt te från Lipton som jag fått hem från Buzzador.com. "Inspiring Ceylon - Adventure to the top". Det är ett ekologiskt, svart te (Ceylon) och jag lurades nog av den snygga förpackningen för jag förväntade mig något helt amazing, men det smakade mest bara vanligt, svart te. Inte äckligt, men inget speciellt. Men förpackningen är ju tjusig i alla fall!

Gillar

Kommentarer