5 saker ni kanske inte visste om mig

Så tydligen har jag suttit framför datorn i flera timmar och pillat med mitt bokomslag. En millimeter hit och två dit... Så nu har jag ätit en skål popcorn, andats en stund och tänkte faktiskt göra något helt annat. Så medan jag chillar, läser böcker och mediterar och allt sådant där så kan ni ju roas åt min lista över 5 saker ni kanske inte visste om mig. Alla "dirty secrets" har jag ju redan bekänt på vägen till att bli en bättre människa, så nu kan ni ju lära känna en mer lättsam sida av mig också.

- Jag sover fortfarande med en nalle om nätterna. Han har varit med mig sedan jag var 1 och jag kan inte sova utan att ha honom att hålla om. Det skulle rubba hela min sovställning, som för övrigt är en modifierad version av framstupa sidoläge. Den dagen jag blir gravid kommer jag helt ärligt få göra ett hål i madrassen för min mage.

- När jag varit liten drömde jag om att få vara Pocahontas och springa runt i skogen, käka bär och prata med djuren. Jag kan i stort sett allt som finns att veta om den riktiga Pocahontas också - information som fullständigt krossade min barndom för den delen.

- Jag gnuggar mig ALLTID om näsan när jag är trött. Tydligen något jag gjort sedan jag var liten. Själv var jag inte ens medveten om det innan mamma sade det för några år sedan. Ögonen kan jag förstå, men vad som skulle göra en piggare av att gnugga näsan förblir ett mirakel.

- Jag har alltid känt mig mer hemma på Öland än i Skåne. Som liten spenderade jag mycket tid där och kroppkakor är fortfarande min favoriträtt även om jag äter det väldigt, väldigt sällan. Men alltså, kroppkakor med smör, lingon och kaffegrädde kan vara meningen med livet. Måste testa vego-versionen och se om det går lika bra! I sådana fall är mitt liv nog komplett.

- Jag blev erbjuden att bli en del av Scandal Beauties och filar fortfarande på ett svar. Inte för att jag direkt är ensam om det, det är ju en drive en och samma snubbe kör minst en gång i veckan känns det som. Givetvis kommer jag tacka nej, inte för att jag har något emot att människor väljer att tjäna pengar på lättklädda bilder, det får de göra om de vill, utan för att hela hemsidan och människorna bakom den ger mig obehagliga vibbar. Och sedan är det helt enkelt inte riktigt min grej det där. 18 och lättklädd har jag varit förut, det var inte så kul som jag trodde. Jag funderar på att svara att jag redan tjänar pengar på mina social medier men att jag gärna ställer upp på seminarier och föreläsningar om självkänsla och personlig utveckling för de tjejer som de har med i sitt nätverk. Kanske en liten lektion i hur man rekryterar och skriver korrekta meddelanden för att locka andra personer till sitt nätverk? De behöver inte ens skicka "Nordens största och snyggaste limousine", jag kan ta tåget.

Gillar

Kommentarer

Grodan,
HAHA åååh! Jag sover också med Nalle. Han har funnits med nu i snart 30 år. När jag flyttade till min sambo var jag så nervös över hur jag skulle kläcka att jag ville ha med mitt kramdjur men jag är som du; kan inte sova utan honom! Dessutom fick han en lillebror av sambon när han var i Dubai, så nu sover Nalle och Teddy mellan oss varje natt, haha 😅💜
borntolose.blogg.se
Svatantrya
Svatantrya,
Sova med Nalle är the shit! haha. Haha, fan vad gulligt! 😃
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229