1a september + rabattkod på personlig almanacka

Ja här var det ju inte någon vidare aktivitet. Borde vara med tanke på hur spännande livet är just nu men två timmar i skolan gör mig fan tröttare än en hel arbetsvecka. Det är verkligen löjligt mycket att komma in i, förstå och hänga med på just nu. Så klart jättekul ändå!

Första september och officiellt höst va? Inte mig emot, kommer spendera hela hösten i myströjor och en kanna kaffe i handen som det ser ut just nu. Då gubben ska iväg och repa ikväll tänkte jag joina några klasskamrater på studentpuben och quizet ikväll. Är hemma om för en powernap, planering och för att få lite koll på livet just nu. 

En sak som jag verkligen inte kan leva utan just nu (eller någon annan gång för den delen) är min almanacka. Har i flera år beställt från personligalmanacka.se och de blir alltid så fina! Körde även på ett anteckningsblock i år så jag har något att samla diverse anteckningar och utkast i. Eftersom jag beställt därifrån innan har jag en rabattkod som jag inte själva behöver och tänkte ge till någon av er! 

Det enda ni behöver göra är att skriva en kommentar på det här inlägget så väljer jag ut en person som får en kod som ger 10 % rabatt på hela din beställning! Vinnaren dras på måndag. 😄

Nu måste jag sätta på mig ansiktet, klä på mig och försöka tagga häng med klassisarna. Ha en trevlig kväll!

Gillar

Kommentarer