11 frågor från DamnDirtyDolls

Jag fick via DamnDirtyDolls 11 stycken frågor att besvara!
​1. Vad stör du dig på? Ungefär allt. Men mest av allt stör jag mig på människor som vägrar bry sig om sin omvärld eller prata om tyngre samhällsproblem " för att de inte orkar och det inte rör dem, alternativt gör dem lite otaggade". Fan reality-TV-bubblans idiotfolk som er som gör att världen går under av egoism.
2. Läsk eller alkohol?
Spontant vill jag svara läsk, självinsikten säger dock alkohol.

3. Vad vill du uppnå i livet? Mindfullness. Ro i sinnet, en god hälsa och känslan av att kunna klara mig till störren delen själv och med ett så gott samvete som möjligt och med en ömsesidig respekt till naturen. Och att slippa slava för en chef och "jakten på miljonerna".
4. Vad är dina största cravings just nu? Sushi och sex. Mina hormoner har totalt ballat ur och jag springer runt och juckar på allt som kommer i min väg.
5. Om du var tvungen att bli antingen blind eller döv. Vad hade du valt? Förklara varför i ditt svar. Blind. För då kan jag fortfarande höra ljudet av tystnad.
6. Resa och upptäcka världen eller vara i Sverige och besöka olika städer? Jag hade kunnat tänka mig att backpacka och verkligen göra det "for real", inga flyg och annat trams. Men världen är nog tyvärr inte så vacker som jag vill inbilla mig för att det skulle vara möjligt. Den mänskliga världen då. Sverige är dessutom jävligt underskattat med vår varierande natur. I sommar blir det en road trip med mannen i mitt liv!
7. Om du fick byta plats med en person för en dag. Vem hade du valt? Kanske någon i Rothschild-släkten? Gå totalt rebelliskt bananas och dela ut cash till behövande och förråda familjen totalt. Där snackar vi reality-drama! Eller Hitler kanske, dagen han sägs ha dött, för att se vad som egentligen hände.
8. Om du fick ändra på någonting i världen och det går igenom. Vad hade du valt att ändra på? Max tre saker. Oljehandeln
USAs jävla "good guy"-fasad
Att alla ska få nyttja naturen för hälsans skull, aka låt cannabis vara lagligt jävla korrupta, hjärntvättade stollar.
9. Jordgubbar eller hallon? Beror på hur de äts. Men säger nog jordgubbar, i alla fall som de är.
10. Om du skulle skaffa en hund. Vilken ras hade du valt och varför?
Saarloos wolfhond (wolfdog). För att ju mer lik en varg en hund är ju mindre förstörd borde den rimligen vara. Se på typ mopsar om ni inte förstår vad jag menar...

11. Vem är din favorit kändis?
Jag har ingen direkt. Men Patti Smith är väl en vettig människa att se upp till. Och sen älskar jag Mia Parnevik också som jag fått upp ögonen för under slöa repriskvällar på framför TVn. Hon verkar så jävla jordnära trots att de lever i det blå. En eventuellt vidarebefodran av uppgiften kommer senare!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229