10 Fun facts

God morgon! Äntligen måndag va? Jag ska verkligen inte göra något mer spännande än att jobba och plugga idag. Behöver komma i fas lite inför film-projektet som drar igång nu i veckan. Eftersom det verkar ha tillkommit en del nya läsare här den senaste tiden tänkte jag att det vore kul att dela med mig av lite "fun facts" om mig själv - så att ni får lära känna mig lite bättre - tycker själv det är så roligt att läsa. Har ni någon rolig fakta om er själva? Dela gärna med er i kommentarsfältet!

🌻 Jag har en journalistisk utbildning i grunden och ville tidigare jobba som grävande journalist där drömmen mer eller mindre var att göra livet surt för en massa stora bolag.

🌻 Jag pratar något fruktansvärt mycket och kan ofta komma på mig själv med att tänka att jag borde hålla klaffen. Det går sällan särskilt bra dock.

🌻 Jag skaffade min systemkamera för mindre än två år sedan eftersom jag ville kunna ta en snygg blogg-bild där min mobil syntes i bild. Jag visste inte ens att jag tyckte om att fotografera då. Ett år senare fotograferade jag mitt första bröllop!

🌻 Jag har jobbat som telefonförsäljare i sju år. Bara platschefen har varit på företaget längre än mig, haha.

🌻 Jag studerar till Produktionsledare inom Media på Malmö Universitet och går just nu termin 4 av 6. Jag har dock fortfarande ingen aning om vad jag egentligen vill göra när jag är klar.

🌻 Jag började läsa ungdomsböcker som fem-åring. Skrev också en egen helt fantastiskt (ehrm...) historia om en enhörning på en ridskola, som kunde teleportera sig med hjälp av magiska krafter i sitt horn. Ni hör ju själv, riktig bestseller.

🌻 Jag har sedan barnsben "letat efter lik" i skogen. Hittills har det mest spännande varit ett skelettet från en struts.

🌻 Fram tills för ett par år sedan festade flera dagar i veckan och brukade mängder av alkohol och droger. Idag är mitt största intresse att sitta hemma i pyjamas en fredagskväll och somna klockan 22. Var sak har sin tid och tant känner sig färdig helt enkelt.

🌻 Jag är 160 cm lång och mer än 10 cm kortare än alla mina yngre syskon - vilket min kära mamma mer än gärna berättar för alla som inte sett mig sedan jag var fem.

🌻 Jag älskar konspirationsteorier och är övertygad om att Aliens besöker oss ibland. Jag är också ganska säker på att de önskar att vi inte var så jäkla dumma i huvudet.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Men shit vilket härligt inlägg 😍 Roligt att få veta mer om dig, speciellt att du skrivit en egen historia om en enhörning var ju lite speciellt haha 🦄😅 Har också blivit tant i mina dar, vi kan bilda tantklubb tycker jag 😘💕 Kram
nouw.com/janielindahl
Svatantrya
Svatantrya,
Men vad kul att du tycker det! Jag tycker också om att läsa sådär lite onödig fakta om andra personer. Tantklubb låter bra! Jag tar med sju sorters kakor och bingolottor!
nouw.com/svatantrya