- Semester -

Det skulle ha kommit upp ett inlägg här om att jag åkte iväg på semester och loggade ut i några dagar men det kom visst aldrig upp. När felet upptäcktes var det redan ett par dagar in i ledigheten och jag bestämde mig för att inte bry mig. Man måste faktiskt ingenting här i världen.

Jag har fortfarande semester men är i alla fall tillbaka på fastlandet efter några dagar på ön som för alltid håller mitt hjärta - Öland. Dessutom har lillasyster kommit hem! Det var så skönt att krama om henne. Mamma och pappa trodde hon skulle komma först på onsdag så alla syskon hade gått samman för att överraska dem igår.

Jag har njutit så mycket de senaste dagarna och verkligen tagit vara på tiden. Det har varit en befrielse att kunna stänga av mobilen, vara i nuet och inte tänka på att uppdatera sociala media, inte behöva dela med sig - behålla hela stunden för sig själv. Jag hade bara några få dygn på min favoritplats på jorden, min trygga hamn, och jag ville inte missa en sekund.

Jag kommer såklart dela med mig men först har jag en vigsel att fotografera och en svägerskas födelsedag att fira. Jag har så mycket fina bilder att redigera och visa, historia att berätta och vackra platser att beskriva. Dessutom gjorde jag något jag drömt om i flera år och har aldrig känt mig så fri som då.

Jag har semester i två veckor till men från och med idag kommer jag återgå till minst ett inlägg om dagen. Tack för att ni hänger kvar! 🌻

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Det låter underbart!! Skönt att kunna koppla bort och njuta av stunden <3
nouw.com/naatly
Svatantrya
Svatantrya,
Ja det behövs ibland! <3
nouw.com/svatantrya
MartaKristin
MartaKristin,
Vad härligt med Öland! Hoppas du får en härlig tid av det du har kvar! 🌻
nouw.com/martakristin
Svatantrya
Svatantrya,
Tack! Öland är den bästa platsen jag vet tror jag! <3
nouw.com/svatantrya
IP: 82.99.3.229